Stödstrumpor ALLA med högre tryck

Här har du stödstrumpor med högt tryck.Hjälper dig för dig som har svårare besvär med värkande & svullna ben.Men även svårare åderbråck

 

Vi har många kunder som söker stödstrumpor med lite extra stöd. Därför har vi samlat dessa under denna kategori så det blir lätt för dig som kund att hitta det som passar just dig.

Normalt tryck på en stödstrumpa är 15-18 mmHG och brukar kallas för Klass1. De allra flesta stödstrumporna på vår sida har just detta normala stöd.

För de som provat och ändå vill ha lite högre tryck, dvs ännu mer stöd till vadmuskeln, väljer gärna en stödstrumpa med Klass1 + tryck som är 18-22 mmHG. Därför har vi samlat dessa stödstrumpor i denna produktkategori så det blir enkelt att handla på vår webshop.

Här lägger vi även stödstrumpor Klass2 som har det högsta trycket 23-32mmHG. Det är många som köper Klass2 strumpor av oss eftersom dessa ger extra mycket stöd till svullna vader och även rekommenderas mot svårare problem med åderbråck.

Det viktigaste är att du själv provar och känner efter vad som passar just dig. Hör gärna av dig om du har frågor.

 

Produktfiltrering

 

Generellt för alla stödstrumpor är att de hjälper vaden med blodcirkulationen upp ur benet tillbaks mot hjärtat. Risken minskar att blodet stannar i benet och skapar svullna vader, åderbråck och i värsta fall blodproppar. Du känner bäst själv vilket stöd som just du behöver. Normalt stöd Klass1 15-18 eller stödstrumpor med högre tryck som du hittar ovan i denna kategori. Antingen Klass1+ med tryck 18-22mmHG alternativt Klass2 stödstrumpor med tryck 23-32mmHG.

Produkter
Övrigt