Vilka stödstrumpor skall man välja? 

Du har fått besvär med värkande och svullna ben eller kanske rent av åderbråck. Du sätter dig och söker på stödstrumpor, och inser att detta är ganska krångligt. Man pratar om olika tryckklasser,mmHG med mera, och det enda du vill är att ha ett par stödstrumpor som hjälper dig - LUGN vi hjälper dig hitta rätt stödstrumpor.

 

Stödstrumpor normaltryck

Stödstrumpor har finnits sedan mitten av 1950-talet men under de senaste åren har det skett en explosion i utvecklingen av nya stödstrumpor. För alla som inte ordinerats speciellt hårda stödstrumpor (Klass 2) av sin doktor, så är det stödstrumpor med normalt tryck som gäller (Klass 1). Med andra ord, de allra flesta av oss använder stödstrumpor med normalt tryck , Klass 1, och det är därför nästan alla stödstrumpor i vår butik i den kategorin. Du kan altså lugn välja och vraka mellan alla modeller och mönster på vår hemsida efter eget tycke och smak. Har du speciella behov och söker stödstrumpor med högre tryck så ligger dom under en speciell knapp under produkter som heter Stödstrumpor Klass 2, alla andra är stödstrumpor med normalt tryck som passar oss alla vanliga användare.

 

När passar dessa stödstrumpor med normalt tryck?

Dom passar för oss alla som behöver lite extra stöd och hjälp med blodcirkulationen i vaden för att minska trycket och motverka åderbråck. Det finns större behov än man kan tro och vi är många som använder stödstrumpor. 


Stödstrumpor för alla!

Därför har vi startat stödstrumpor.se stödstrumpor för alla.

 

 

 

 
Produkter
Övrigt