Funderingar runt stödstrumpor

Vi har funderat på varför dom flesta inte använder stödstrumpor? Våran teori är att många förknippar stödstrumpor med "tanter" och "gubbar". Detta vill vi ändra på.

Vi på stödstrumpor.se har nu börjat att ta ett steg mot att stödstrumpor skall kunnas användas av alla. Detta gör vi  genom att hela tiden utveckla nya modeller av stödstrumpor. Men även att hitta på nya motiv på stödstrumporna. För i våra stödstrumpor så ska man känna sig modern, alltså tappa känslan av "tantig" och "gubbig". Så vi hoppas nu verkligen att fler börjar använda stödstrumpor, för att bli av med sina besvär och för att känna sig piggar.Tänk dig att gå fram i vardagen utan att behöva ha ont i fötter och ben. Prova det är värt det. Vi lovar. 

 

 

Vem är stödstrumpor till för?

Stödstrumpor är till för alla som har besvär med värkande och trötta fötter, eller har årderbråck.

Så man kan inte säga att stödstrumpor är till för någon med en specifk ålder. För det här med kroppen är så inviduellt. Men börjar man märka dessa symtom så är faktiskt stödstrumpor både billiga och effektiva för att bli av med sina besvär. Har man dessutom börjat få åderbråcksom är synliga så är det ju inte så kul att springa runt med bara ben i sommar. Att bli av med åderbråcken är inget man blir på en dag eller två. För att bli av med sina åderbråck så kräver det daglig användning en tid framöver. Så stödstrumpor är ingen "kvick fix" lösningen utan en mer human och långsam process. 

Produkter
Övrigt